Vad behöver jag tänka på om jag säljer eller köper en begagnad Automower?

När en Automower byter ägare behöver den inte återställas. Men vi rekommenderar att du som säljare tar bort Automower från din Husqvarna Connect-app (om du har lagt till den tidigare). Annars fortsätter du att samla in data från din tidigare produkt.

Därför rekommenderar vi även att du som köpare kontrollerar att den tidigare ägaren tar bort Automower från sin Husqvarna Connect-app. Glöm inte heller att själv ladda ner Automower Connect-appen och lägga till Automower i din egen produktlista.

Obs! Den användningsstatistik som har samlats in från Automower överförs automatiskt till den nya ägarens app när produkten läggs till. Personlig information överförs inte till den nya användarens konto.

Vad behöver jag tänka på om jag säljer eller köper en begagnad Automower?

När en Automower byter ägare behöver den inte återställas. Men vi rekommenderar att du som säljare tar bort Automower från din Husqvarna Connect-app (om du har lagt till den tidigare). Annars fortsätter du att samla in data från din tidigare produkt.

Därför rekommenderar vi även att du som köpare kontrollerar att den tidigare ägaren tar bort Automower från sin Husqvarna Connect-app. Glöm inte heller att själv ladda ner Automower Connect-appen och lägga till Automower i din egen produktlista.

Obs! Den användningsstatistik som har samlats in från Automower överförs automatiskt till den nya ägarens app när produkten läggs till. Personlig information överförs inte till den nya användarens konto.