Automower® tillbehörsnyheter från Husqvarna 2023

Utöver de nya Automower Nera modellerna som lanseras 2023 så kommer även en mängd nyheter på tillbehörssidan. Vi kommer bland annat att se en spännande lösning för tillfäliga begränsare och ett nytt garage för Nera modellerna.
Notera att designen på de faktiska produkterna kan komma att skilja sig från det vi visar i detta inlägget.

Nyhet #1 - Automower® FlexiFence

AUTOMOWER® FLEXIFENCE
Skapar flexibla förbjudna zoner på begäran
Batteridriven begränsningsslinga för att skapa en tillfälligt förbjuden zon utan behov av att ansluta till befintlig slinga eller elnät
På / av knapp
Slå på eller av FlexiFence genom en knapptryckning. En LED-lampa indikerar status.
Smart
När FlexiFence är aktiverad känner automatiskt Automower av FlexiFence-signalen och stannar utanför området.
Stora områden
Skapa förbjuda zoner med FlexiFence på upp till 15m omkrets

Lättskött
FlexiFence är batteridriven och varar i 30 dagar. Laddas enkelt med USB-kabel.
Enkel installation
Använd medföljande slingkabel för att installera
Oberoende av ordinarie begränsnings/guidekabel.
Passar Automower från 2016-
FlexiFence är kompatibel med Automower nyare än 2016. En mjukvaruuppdatering kan dock krävas.

Nyhet #2 - Automower Nera Garage

AUTOMOWER® Nera Garage
Ett nytt garage specifikt framtaget för Automower Nera modellerna.
Skyddar mot väder och vind
Garaget täcker robotgräsklipparen och laddningsstationen.
Ny design
Det nya garaget har en ny design som särskiljer sig från de tidigare garagen.
Robust konstruktion Enkel installation

Nyhet #3 - EPOS plug-in kit

EPOS plug-in kit
Bestående av referensstation samt Plug-in modul. För alla Automower Nera modeller.
EPOS referensstation
För att exakt styra robotgräsklipparen till alla arbetsområden

Plug-in modul
Kan användas till samtliga Nera modeller och möjliggör kommunikation med refensstationen.
Möjliggör slingfri installation
Flexibel och robust installation. Inga mer trasiga begränsningskablar.

EPOS vägledning
Varierar rutten till laddningsstationen för att minska spårbildning.
Ger möjlighet till större flexibilitet vid placering av laddningsstation.

Senast uppdaterad 2022-10-26