Byt batteri på din Husqvarna Automower 435X AWD eller 535 AWD.
Vi går här steg för steg igenom hur man tar demonterar och byter batteri på Husqvarna Automower 435X AWD och 535 AWD.

Hur ofta ska batteriet bytas?
Normalt sett håller ett originalbatteri i allt från fyra till sex säsonger, beroende på hur många timmar robotgräsklipparen har arbetat.
Man märker att batteriet börjar tappa kraft när roboten klipper väldigt korta cykler och laddar ofta.

Längst ner på sidan finner du reservdelarna som behövs för att utföra batteribytet.

Verktyg vi använder: Torx skruvmejsel T20
Byta batteri Automower 435XSteg 1: Vänd på din Automower. Skruva bort de sex markerade skruvarna för att ta bort batteriluckan. Byta batteri Automower 435X AWD Steg 2: Ta bort batteriluckan och skruva loss de två markerade skruvarna för att ta bort batterihållaren.
Byta batteri 435X AWD 3
Steg 3:
Koppla ur batteriets två kontakter och ta ur det gamla batteriet.

Byta batteri Automower 435X AWD Steg 4: Sätt i det nya batteriet och koppla in kontakterna. Skruva sedan tillbaka batterihållaren.
Byta batteri Automower 435XSteg 5: Sätt tillbaka batteriluckan och skruva fast de sex markerade skruvarna.

Ingen programmering krävs efter att ni har monterat ett nytt batteri. Efter utbytet kan man köra igång som vanligt.

Reservdelar som används

Batteri Automower 435X AWD, 535 AWD
2333 kr 2430 kr
I lager
Köp

Byt batteri på din Husqvarna Automower 435X AWD eller 535 AWD.
Vi går här steg för steg igenom hur man tar demonterar och byter batteri på Husqvarna Automower 435X AWD och 535 AWD.

Hur ofta ska batteriet bytas?
Normalt sett håller ett originalbatteri i allt från fyra till sex säsonger, beroende på hur många timmar robotgräsklipparen har arbetat.
Man märker att batteriet börjar tappa kraft när roboten klipper väldigt korta cykler och laddar ofta.

Längst ner på sidan finner du reservdelarna som behövs för att utföra batteribytet.

Verktyg vi använder: Torx skruvmejsel T20
Byta batteri Automower 435XSteg 1: Vänd på din Automower. Skruva loss de sex markerade skruvarna för att ta bort batteriluckan.
Byta batteri Automower 435X AWD Steg 2:Ta bort batteriluckan och skruva loss de två markerade skruvarna för att ta bort batterihållaren.
Byta batteri 435X AWD 3
Steg 3:
Koppla ur batteriets två kontakter och ta ur det gamla batteriet.
Byta batteri Automower 435X AWD Steg 4: Sätt i det nya batteriet och koppla in kontakterna. Skruva sedan tillbaka batterihållaren.
Byta batteri Automower 435XSteg 5: Sätt tillbaka batteriluckan och skruva fast de sex markerade skruvarna.

Ingen programmering krävs efter att ni har monterat ett nytt batteri. Efter utbytet kan man köra igång som vanligt.

Reservdelar som används

Batteri Automower 435X AWD, 535 AWD
2333 kr 2430 kr