Vad orsakar felet 'Alarm! Klippare stoppad'?

Felmeddelandet 'Alarm! Klipparen stoppad' visas på din Automower Connect-app om STOP-knappen trycks in och ingen PIN-kod anges. Det är mest sannolikt att robotgräsklipparen har stoppats av en obehörig person. Robotgräsklipparen larmar också via sin siren, om du inte har ändrat säkerhetsinställningarna via menyn.

Lösning:
Ange PIN-koden för att stoppa larmet. Ändra säkerhetsinställningarna om du inte vill att larmet ska utlösas när du trycker på STOP-knappen.

Vad orsakar felet 'Alarm! Klippare stoppad'?

Felmeddelandet 'Alarm! Klipparen stoppad' visas på din Automower Connect-app om STOP-knappen trycks in och ingen PIN-kod anges. Det är mest sannolikt att robotgräsklipparen har stoppats av en obehörig person. Robotgräsklipparen larmar också via sin siren, om du inte har ändrat säkerhetsinställningarna via menyn.

Lösning:
Ange PIN-koden för att stoppa larmet. Ändra säkerhetsinställningarna om du inte vill att larmet ska utlösas när du trycker på STOP-knappen.