Var kan jag hitta serienummer, modellnamn och annan produktinformation för min Automower® robotgräsklippare?

På modelletiketten
Serienummer, produktnummer och annan produktdata finns på klipparens modelletikett. Läs bruksanvisningen för att ta reda på var etiketten finns på produkten.

I Automower® Connect-appen
Om du har lagt till din gräsklippare till Automower® Connect kan du se serienumret och modellnumret i Automower® Connect-appen. Öppna Automower® Connect-appen. Klicka på Min gräsklippare i menyn. Om du har flera gräsklippare: Se till att gräsklipparen du vill veta om är listad som den aktuella gräsklipparen. Annars trycker du på den aktuella gräsklipparen som används som gräsklippare. Tryck på Gräsklipparinformation. Här kan du se klipparens modell och serienummer. Om du har lagt till din gräsklippare i Husqvarna Connect-appen kan du se serienummer, produktmodell och annan produktdata i appen.

Var kan jag hitta serienummer, modellnamn och annan produktinformation för min Automower® robotgräsklippare?

På modelletiketten
Serienummer, produktnummer och annan produktdata finns på klipparens modelletikett. Läs bruksanvisningen för att ta reda på var etiketten finns på produkten.

I Automower® Connect-appen
Om du har lagt till din gräsklippare till Automower® Connect kan du se serienumret och modellnumret i Automower® Connect-appen. Öppna Automower® Connect-appen. Klicka på Min gräsklippare i menyn. Om du har flera gräsklippare: Se till att gräsklipparen du vill veta om är listad som den aktuella gräsklipparen. Annars trycker du på den aktuella gräsklipparen som används som gräsklippare. Tryck på Gräsklipparinformation. Här kan du se klipparens modell och serienummer. Om du har lagt till din gräsklippare i Husqvarna Connect-appen kan du se serienummer, produktmodell och annan produktdata i appen.