Ta reda på om din Automower har Connect installerat

Alla Automower® X-modeller(from 2018)* levereras med ett fabriksinstallerat Automower® Connect-kit. Andra modeller** kan eftermonteras med ett Automower® Connect-kit.

Kontakta oss om klipparen inte har ett Automower® Connect-kit och du vill installera ett.

Hur vet jag om min Automower®-robotgräsklippare har ett Automower® Connect-kit installerat?
Om du är osäker på om gräsklipparen redan har ett Automower® Connect-kit installerat följer du de här instruktionerna:

• Gå till huvudmenyn på gräsklipparens kontrollpanel
  • Välj Tillbehör.
  • Om gräsklipparen har ett Automower® Connect-kit installerat, är ett av alternativen i menyn Automower® Connect.
  • Om klipparen inte har ett Automower® Connect-kit installerat är ett av alternativen i menyn Connect@Home.

* Utom Automower® 330X.

** Inte tillgängligt för Automower® 105.

Automower Connect-kit

Automower Connect 2G + 3G (320,330X)
  • Ger dig full kontroll över din Automower i en app
  • Se robotgräsklipparens position via GPS
  • 10 års användning av data ingår
3190 kr 3690 kr
I lager
Köp
Ta reda på om din Automower har Connect installerat

Alla Automower® X-modeller(from 2018)* levereras med ett fabriksinstallerat Automower® Connect-kit. Andra modeller** kan eftermonteras med ett Automower® Connect-kit.

Kontakta oss om klipparen inte har ett Automower® Connect-kit och du vill installera ett.

Hur vet jag om min Automower®-robotgräsklippare har ett Automower® Connect-kit installerat?
Om du är osäker på om gräsklipparen redan har ett Automower® Connect-kit installerat följer du de här instruktionerna:

• Gå till huvudmenyn på gräsklipparens kontrollpanel
  • Välj Tillbehör.
  • Om gräsklipparen har ett Automower® Connect-kit installerat, är ett av alternativen i menyn Automower® Connect.
  • Om klipparen inte har ett Automower® Connect-kit installerat är ett av alternativen i menyn Connect@Home.

* Utom Automower® 330X.

** Inte tillgängligt för Automower® 105.

Automower Connect-kit

Automower Connect 2G + 3G (320,330X)
  • Ger dig full kontroll över din Automower i en app
  • Se robotgräsklipparens position via GPS
  • 10 års användning av data ingår
3190 kr 3690 kr