Teknisk manual för Husqvarna Automower 220AC, 230ACX, Solar Hybrid och 260ACX.

Den tekniska manualen kan vara till hjälp för felsökning eller för att göra avancerade inställningar på din Automower. Den innehåller mer djup teknisk data än vad den vanliga manualen gör.

I den står bland annat hur man får tillgång till Expert Mode och dold verktygsmeny.

Klicka här för att ladda ner den tekniska manualen

Rekommenderade inlägg

 Bloggmeny

Help Center

Välkommen till din digitala självservice handbok för din Husqvarna Automower® robotgräsklippare. I vårt Help Center så hittar du artiklar om hur olika delar på din Automower® byts ut och hur man avhjälper olika sorters fel.
Välj bland kategorierna eller se alla våra artiklar nedan.
Logga in