Kom igång med Automower Connect

Om din robotgräsklippare är utrustad med Automower Connect, eller Automower Connect@Home så kan du via din iOS- eller Android smartphone kommunicera med robotgräsklipparen via appen Automower Connect.

Skillnaden på tillbehöret Automower Connect och Automower Connect@Home är att via det eftermonterade tillbehöret så har robotgräsklipparen ett integrerat simkort vilket innebär att du kan kommunicera med robotgräsklipparen på distans. Vare sig du är i sommarstugan, utomlands eller på jobbet. Så länge din Automower har täckning så kommer du att kunna komma i kontakt med den via Automower Connect.
Automower Connect@Home är en standardfunktion i många av Husqvarnas robotgräsklippare efter 2018 och tillåter kommunikation via appen och robotgräsklipparen med hjälp av Bluetooth. Det begränsar räckvidden och kan normalt användas på upp till 15 meters håll.

Med hjälp av Automower Connect
Kan du fjärrstyra och ändra din Automowers inställningar, se status och även spåra din Automower när som helst.

Ladda ner Automower connect-appen
För iOS hämtar du appen här
För Android hämtar du appen här

För att aktivera Automower Connect i din Automower
1. Lås upp din Automower genom att mata in pinkoden
2. Tryck Meny -> Tillbehör -> Automower Connect
3. Mata in pinkoden när Automower ber om den
4. Se till att Automower Connect är ibockat
5. Välj parning
6. Välj ny parning
7. Automower kommer att ge dig en kod som ska matas in i Automower Connect-appen. Följ sedan anvisningarna i appen.

Nu är din Automower parad med din telefon och kan fjärrstyras.

Läs fler inlägg

Kom igång med Automower Connect

Om din robotgräsklippare är utrustad med Automower Connect, eller Automower Connect@Home så kan du via din iOS- eller Android smartphone kommunicera med robotgräsklipparen via appen Automower Connect.

Skillnaden på tillbehöret Automower Connect och Automower Connect@Home är att via det eftermonterade tillbehöret så har robotgräsklipparen ett integrerat simkort vilket innebär att du kan kommunicera med robotgräsklipparen på distans. Vare sig du är i sommarstugan, utomlands eller på jobbet. Så länge din Automower har täckning så kommer du att kunna komma i kontakt med den via Automower Connect.
Automower Connect@Home är en standardfunktion i många av Husqvarnas robotgräsklippare efter 2018 och tillåter kommunikation via appen och robotgräsklipparen med hjälp av Bluetooth. Det begränsar räckvidden och kan normalt användas på upp till 15 meters håll.

Med hjälp av Automower Connect
Kan du fjärrstyra och ändra din Automowers inställningar, se status och även spåra din Automower när som helst.

Ladda ner Automower connect-appen
För iOS hämtar du appen här
För Android hämtar du appen här

För att aktivera Automower Connect i din Automower
1. Lås upp din Automower genom att mata in pinkoden
2. Tryck Meny -> Tillbehör -> Automower Connect
3. Mata in pinkoden när Automower ber om den
4. Se till att Automower Connect är ibockat
5. Välj parning
6. Välj ny parning
7. Automower kommer att ge dig en kod som ska matas in i Automower Connect-appen. Följ sedan anvisningarna i appen.

Nu är din Automower parad med din telefon och kan fjärrstyras.